Blur, NFT pazarındaki hakimiyetini her geçen gün artırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT pazaryeri Blur, toplam işlem hacminin yaklaşık yüzde 80’ine hakim oldu. 

The Block’un verilerine göre, geçtiğimiz kasım ayında Ethereum tabanlı NFT’lerde 605 milyon dolarlık işlem gerçekleştirildi. Bu, ekim ayındaki 306 milyon dolara kıyasla yaklaşık olarak yüzde 100’lük bir artış yaşandığını gösterdi.

Aralık ayının ilk dört günü geride kalırken NFT işlem hacmi şimdiden 90 milyon dolara yaklaştı. Bu işlemlerin yaklaşık 70 milyon doları Blur üzerinde gerçekleşti.

OpenSea büyük yara aldı

NFT sektörü, geçtiğimiz şubat ayından bu yana OpenSea’den Blur’e kaymaya başladı. Blur, her geçen gün hakimiyetini artırarak yüzde 80’e yaklaşmayı başardı. Bir dönem NFT pazarının büyük bir kısmına hakim olan OpenSea, şu anda NFT ticaret hacminin yalnızca yüzde 17’sini temsil ediyor. 

Benzer bir şekilde Solana tabanlı NFT pazaryerlerinin işlemlerinde de artış kaydedildi. 30 Kasım’da toplam işlem hacmi, geçtiğimiz nisan ayından beri görülmeyen bir seviye olan 9,3 milyon dolara ulaştı. Bu hacmin büyük bir kısmı Tensor’da gerçekleşti.

Ekim 2022’de piyasaya sürülen Blur pazaryeri, sıfır işlem ücretli bir NFT pazarı olması sebebiyle topluluğun büyük bir ilgisiyle karşılaştı ve ilerleyişini sürdürdü.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blur, NFT pazarındaki hakimiyetini her geçen gün artırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!