FTT Token (FTT) Zirveye Yaklaşıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası FTX’in tekrardan faaliyete geçmesiyle ilgili haber akışı, FTT Token’a (FTT) olan ilgiyi her geçen gün artırıyor.

FTX 2.0’ın faaliyete geçmesiyle birlikte FTT, son 24 saat içinde gösterdiği artışla piyasada büyük bir etki yarattı. BTC’nin 41.500 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte FTT, yüzde 28,90 oranında değer kazandı ve geçtiğimiz günlerde kaydettiği tepe fiyatına doğru ilerlemeye başladı. Önemli bir direnç seviyesine yaklaşan FTT, bu seviyeyi kırarak yeni yükselişleri tetikleyebilir mi? Peki, teknik açıdan durum nasıl?

Yakın Zamanlı Zirveye Doğru İlerliyor!

FTT, kısa bir sürede 4,19 dolardan patlama yaparak 5,40 dolara kadar yaklaşık yüzde 30’luk bir performans gösterdi. Şu anda 5,19 dolardan işlem gören FTX’in yerel token’ı, borsadan gelebilecek olumlu haberler veya BTC’nin 42.500 dolara doğru ilerlemesi durumunda daha yüksek seviyeleri denemek isteyebilir. Bu senaryoda sırasıyla 5,53 – 5,96 – 6,23 ve 6,48 dolar seviyeleri hedeflenebilir.

Ancak, FTX ile ilgili negatif haberlerin piyasaya sürülmesi veya BTC’nin 40.000 dolara geri çekilmesi gibi faktörler, satış yönlü işlemlerin artmasına neden olabilir. Bu durumda, FTT’nin gevşeme gösterebileceği seviyeler sırasıyla 4,88 – 4,76 – 4,49 – 4,2395 – 4,0036 – 3,6833 – 3,996 ve 3,1543 dolar olacaktır. Özellikle 4,76 doların destek olarak korunması, kısa-orta vadeli fiyat yapısı açısından belirleyici olacaktır.

FTT, son dönemde FTX’in yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte yükseliş trendine girmiş durumda. BTC’nin de güçlü bir performans sergilemesi, FTT’nin daha da yükselmesine katkı sağlayabilir. Ancak, piyasada olumsuz bir hava oluşması veya BTC’nin değer kaybetmesi durumunda FTT’nin fiyatında düşüşler yaşanabilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTT Token (FTT) Zirveye Yaklaşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!