Brezilya’nın Dev Bankası Kripto Para Hizmeti Vermeye Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’nın en büyük bankacılık kuruluşlarından Itau Unibanco, bugün yatırım platformunda kripto paralar için alım-satım hizmeti vermeye başladı.

Bankanın dijital varlık biriminden sorumlu Guto Antunes tarafından yapılan açıklamalara göre müşteriler, başlangıç olarak Bitcoin ve Ethereum ile işlem yapabilecek. Banka, ilerleyen zamanlarda daha fazla kripto para eklemeyi planlıyor.

Antunes, “Bitcoin ile başlıyor ama daha genel olarak stratejik planımız, gelecekte diğer kripto varlıkları da kapsamak.” dedi. Bankanın planı, Brezilya’daki kripto para regülasyonlarının nasıl şekilleneceğine bağlı olacak.

Itau Unibanco, bu hamlesiyle hem MB gibi yerel hem de Binance gibi global borsalarla rekabet edecek.

Antunes’in açıklamalarına göre Itau, aynı anda bir saklayıcı kuruluş olarak da hizmet verdiği için rakiplerinden sıyrılabilecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Brezilya’nın Dev Bankası Kripto Para Hizmeti Vermeye Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!