Elon Musk’ın Her Lafı Yükseliş Getiriyor: Küfürü Bile Meme Coinlere 2.260x Yaptırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Elon Musk’tan ilham alınarak piyasaya sürülen bazı altcoinlerde dudak uçuklatan yükselişler görüldü.

Kripto para piyasasına doğrudan ve dolaylı olarak etki altında bırakmaya devam eden Elon Musk, bu seferde CyberTruck’ın etkisiyle yeni shitcoinlerin doğmasına yol açtı. Musk’ın elektrikli araç şirketi Tesla tarafından üretilen CyberTruck’ın satışlarının önümüzdeki hafta perşembe günü başlayacağının duyurulması TRUCK ve GROK tokenların piyasaya sürülmesine yol açtı.

Bununla birlikte İngilizce bir küfür olan Go f.ck your self’in kısaltması niteliğindeki GFY isimli altcoinlerde de ciddi yükselişler görüldü.

GeckoTerminal tarafından sunulan verilere göre Ethereum (ETH), Solana (SOL), BNB Chain (BSC) ve Arbitrum (ARB) olmak üzere çeşitli ağlarda 250’den fazla GFY TRUCK ve GROK isimli token piyasaya sürüldü.

Uniswap (UNI) üzerinde piyasaya sürülen GFY isimli bir token bir gün içerisinde %226 bin yükselerek 0,00000049 dolar seviyesinden 0,000171 dolara kadar yükseldi. GFY kısa süreli yükselişinin ardından aynı hızda düşerek adeta bir rug pull’a dönüştü.

Yine Uniswap üzerindeki GROCK isimli bir diğer proje ise kısa sürede %26 bin yükseliş yaşayarak 0,00025 dolardan 0,0671 dolara ulaştı. Fakat projenin bu ani yükselişi kalıcı olmadı ve yazım esnasında 0,0147 dolara kadar gerileyerek GFY’ye benzer bir duruma dönüştü.

TRUCK isimli bir başka proje ise 28 Kasım günü Pancakeswap üzerinde piyasaya sürülerek önemli bir yükselişe ev sahipliği yaptı. Kısa sürede %162 yükselen proje 0,0000364 dolar seviyesinden 0,0000954 dolara ulaştı. TRUCK yazım esnasında 0,0000172 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk’ın Her Lafı Yükseliş Getiriyor: Küfürü Bile Meme Coinlere 2.260x Yaptırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!