DEX’ten 50 Milyon Dolar Çalan Hacker Protokol Üzerinde Tam Kontrol Talep Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) KyberSwap’ı hackleyerek milyonlarca dolar çalan saldırgan, dikkat çeken bir teklifte bulundu.

KyberSwap’ın likidite havuzlarına saldırarak yaklaşık 50 milyon dolar çalan hacker, her şeyin yönetimini ele geçirmek istediğine dair ilginç bir mesaj paylaştı.

Gönderdiği on-chain mesajda şirket üzerinde tam kontrol talep eden saldırgan, kendisinin yönetime geçmesi halinde her şeyin daha iyi olacağını belirtti. KyberSwap ekibine teklifi değerlendirmeleri için 10 Aralık tarihine kadar vakit tanırken bunun en iyi ve en makul teklif olduğunu söyledi:

Token sahipleri ve yatırımcılara sesleniyorum, bu anlaşma uyarınca tokenlarınız artık değersiz olmayacak. Benim yönetimim altında Kyber tam bir değişim geçirecek. Artık en popüler 7. DEX değil, tamamen yeni bir kriptografik proje olacak. Bu size sunabileceğim en iyi teklif.

Proje üzerinde tam yetki talep eden saldırgan, şirket yapısı, işleyişi, gelirleri, karları, giderleri, varlıkları, yükümlülükleri, yatırımcıları, çalışan maaşları ile ilgili tüm belge ve bilgilerin de kendisine verilmesini uygun gördü.

Mesajında proje yöneticilerini de teselli eden hacker, böyle bir durumun herkesin başına gelebilecek türde bir talihsizlik olduğunu ifade etti:

Yanlış bir şey yapmadınız. Yanlış yönde yuvarlama gibi küçük bir hata yapıldı, bu herhangi biri tarafından yapılabilirdi. Sadece kötü şans.

Saldırının arından “biraz dinlendikten sonra pazarlığa başlayacağım” mesajı veren hacker, ilk günden beri dikkat çeken bir tavır sergilemişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DEX’ten 50 Milyon Dolar Çalan Hacker Protokol Üzerinde Tam Kontrol Talep Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!