Bir Ülke Başkanı Daha Bitcoin Tutuyor: El Salvador’a Bir Yenisi Daha Mı Eklenecek?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, resmen Bitcoin (BTC) sahipleri arasında katıldı.

Bitcoin piyasasının önde gelen isimlerinden Samson Mow, Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro’ya 100.000 satoshi içeren bir cüzdan hediye etti. Bitcoin fiyatı’nın 38 bin dolar olduğu göz önüne alındığında cüzdanın mevcut değeri 38 dolar civarında bulunuyor.

Ancak bu hediye, Bitcoin’in küresel benimsenmesi ve kabul görmesi adına sembolik bir önemi temsil ediyor. Başkan bu hediye ile birlikte Bitcoin’i yasal para olarak ilan eden El Salvador’un başkanı Nayib Bukele gibi Bitcoin bulunduran ülke liderleri arasında katıldı.

Bitcoin’in ABD tarafından gelebilecek bir spot Bitcoin ETF onayı ile birlikte benimsenmesinin daha da zirve yapacağı tahmin ediliyor. Öncelerde yasak olması gereken bir şey olarak görünen Bitcoin’in bu denli piyasaya yayılması yatırımcılar ve uzmanlar tarafından büyük bir adım olarak görünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Ülke Başkanı Daha Bitcoin Tutuyor: El Salvador’a Bir Yenisi Daha Mı Eklenecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!