Arbitrum (ARB) Potansiyel Kırılıma Yaklaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir 1 dolar etrafında hareketlilik sergileyen Arbitrum (ARB), son iki günde yüzde 7’lik yükselişe imza atarak potansiyel kırılıma yaklaştı.

Kripto piyasası boğa yönlü ilerleyişini sürdürüyor. Bitcoin’in (BTC) 39 bin dolar bandına yükselmesi, altcoin’leri tekrar atağa kaldırdı. Geçtiğimiz hafta Bitcoin, inişli çıkışlı bir grafik izlediğinden dolayı altcoin’lerde geri çekilmeler görüldü. Majör coin’ler, Bitcoin etkisiyle sakin bir fiyat grafiği izledi. Bu majörlerden birisi olan Arbitrum (ARB), uzun süredir 1 doların etrafında hareketlilik sergiliyordu.

Arbitrum (ARB), 1 dolar bölgesindeki sakinliğiyle dikkat çekti. Ancak son iki günde yüzde 7 oranında yükselerek önemli bir kırılımın eşiğine geldi. Eğer piyasa koşulları pozitif şekilde devam ederse, ARB’nin değeri 1,20 dolara kadar yükselebilir.

Arbitrum (ARB) Yükselişe Geçebilir mi?

Popüler katman-2 projesi Arbitrum (ARB), uzun süre boyunca 1 dolar bölgesinde sakin seyretti. Ancak son iki günde yüzde 7’lik bir yükseliş yaşadı. Kasım ayında kripto piyasasının pozitif yönde ilerlemesine rağmen ARB bu yükselişe eşlik edemedi. 8 Kasım’da 1,22 dolar seviyesinden başladığı düşüşünü 22 Kasım’da 0,95 dolar bölgesinde tamamladı. Kasım ayının sonlarında tekrar 1 doları geri alan ARB, bu seviyede sakin bir fiyat hareketliliği sergiledi. Ancak beklentilere rağmen bir türlü çıkış yapamadı.

Ancak Aralık ayına güçlü bir başlangıç yaptı. Aralık ayı boyunca yüzde 7’lik bir yükseliş yaşayan ARB, 1 dolardan 1,0790 dolara kadar yükseldi. Katman-2 projesi son 24 saatte yüzde 12’lik hacim artışı gösterdi ve 219 milyon dolarlık bir hacme ulaştı.

Popüler kripto para birimi ARB, yüzde 7’lik bu yükselişiyle çıkışa geçti. Eğer ARB 1,05 doların üzerinde kalıcı olabilirse yükselişini sürdürebilir. ARB’nin önünde 1,0871 dolar bölgesi kritik bir direnç noktası olarak dikkat çekiyor. Bu noktanın aşılması halinde satış bölgesi olarak da görülen 1,146 dolar ile 1,166 dolar arasındaki bölge ön plana çıkabilir. Eğer bu direnç noktası aşılabilirse, ARB fiyatı potansiyel bir kırılımı tetikleyerek yeniden 1,20 dolara yükselebilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arbitrum (ARB) Potansiyel Kırılıma Yaklaşıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!