Kripto borsası HTX, 30 milyon dolarlık saldırının ardından Bitcoin hizmetlerini yeniden başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22 Kasım tarihinde 30 milyon dolarlık istismara maruz kalan Justin Sun bağlantılı kripto borsası HTX, eski adıyla Huobi, Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerini yeniden başlattığını duyurdu. 

HTX, 26 Kasım tarihli blog yazısında BTC, Ether, Tron ve Tether dahil olmak üzere birden fazla para kripto biriminde para yatırma ve çekme işlemlerinin geri geldiğini söyledi.

Justin Sun, daha sonra X’te (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımda, HTX’in geri kalan kripto para birimlerini kademeli olarak geri getirmeyi hedeflediğini ve bunun “önümüzdeki haftaya kadar” yapılmasını beklediğini söyledi. 

The majority of the work has been accomplished, and we aim to restore the remaining currencies gradually in the next few days, with all work expected to be completed by next week.

— H.E. Justin Sun 孙宇晨 (@justinsuntron) November 26, 2023

HTX’e ait borsa sıcak cüzdanlarından 30 milyon dolara yakın para boşaltıldı. Bununla birlikte Sun bağlantılı veya kontrollü kripto platformlarında iki ay içinde dördüncü kez hack vakası yaşanmış oldu. 

Sun tarafından yönetilen HTX, Tron ve BitTorrent’ten oluşan HTX Eco Chain köprüsü HECO Zinciri, aynı gün içinde saldırıya maruz kalarak 86,6 milyon dolar kaybetti.

Sun’ın sahip olduğu kripto borsası Poloniex de 10 Kasım tarihinde 100 milyon dolarlık saldırıya uğradı. Blokzincir güvenlik firması CertiK, bunun büyük olasılıkla cüzdan anahtarının ele geçirilmesinden kaynaklandığını söyledi. 

Huobi’nin HTX olarak yeniden markalanmasından kısa bir süre sonra, 24 Eylül tarihinde bir saldırgan, borsa sıcak cüzdanından yaklaşık 8 milyon dolarlık kripto para çalmıştı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto borsası HTX, 30 milyon dolarlık saldırının ardından Bitcoin hizmetlerini yeniden başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!