Gözler Render’ın (RNDR) Üstünde: Yükselişe Doymuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Render (RNDR), yükseliş sezonunda en etkili coin’lerden biri olmaya devam ediyor ve her geçen gün yatırımcı kitlesini artırıyor. Yapay zeka projeleri arasında ilk akla gelenlerden olan RNDR, sert artışlarıyla tekrar gündeme geldi.

BTC‘nin 30.000 dolardan 38.500 dolara yükselmesiyle birlikte fiyatını üçe katlayan bu popüler coin, yapay zekanın giderek artan ilgisi ve BTC’deki pozitif görünüm eşliğinde daha yüksek seviyeleri hedefleyebilir. Ayrıca, sosyal medya platformlarında da önemli bir topluluk kazanarak RNDR, çeşitli metriklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

RNDR’de Dikkat Edilmesi Gereken Seviyeler

Son iki haftada RNDR, %80 oranında bir artış kaydetmişti. 15 Kasım’da 2,11 dolara kadar düşen RNDR, güçlü bir şekilde geri dönerek sadece iki haftada 3,79 dolara kadar yükselmiştir. Toplamda %80’lik bir artış kaydeden bu yapay zeka coin’i, şu an itibarıyla 3,529 dolar seviyesinde işlem görmektedir. RNDR, 3,764 doların üzerine çıktığı sürece sırasıyla 4,047 ve 4,388 dolara doğru bir hareket yapabilir.

Ancak, yapay zeka furyasına olan ilginin azalması veya RNDR’nin 4,447 doların altında fiyatlanması, hatta BTC’nin 35.000 dolara doğru geri çekilmesi, RNDR’nin düzeltme yapmasına neden olabilir. Bu senaryoda, sırasıyla 3,293 – 3,088 – 2,792 – 2,476 – 2,031 ve 1,721 dolar seviyelerine kadar gevşemeler gözlemlenebilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gözler Render’ın (RNDR) Üstünde: Yükselişe Doymuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!