81 Cüzdan ile Altcoin Toplayan Balina 80 Milyon Doları Binance’e Taşımaya Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eylül ve ekim ayları boyunca onlarca cüzdan aracılığıyla altcoin biriktiren balina olası bir kar satışı için harekete geçti.

Geçtiğimiz eylül ve ekim aylarında 81 farklı cüzdan aracılığıyla yaklaşık 80 milyon dolar değerinde 11 milyon Chainlink (LINK) biriktiren bir balina, 22 Kasım itibariyle olası bir satış için bu varlıkları kripto para borsasına transfer etmeye başladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son olarak 30 Kasım günü harekete geçen balina, kripto para borsası Binance’e 27,8 milyon dolar değerinde 1,92 milyon LINK gönderdi.

Lookonchain söz cüzdanların kurumsal bir balinaya ait olduğunu ve elde ettiği karlar neticesinde satış yapmaya başladığını düşünüyor.  Balina eğer transfer ettiği bu varlıkları satarsa yaklaşık 14 milyon dolar civarında kar elde etmiş olacak.

Balinaya ait cüzdanlar incelendiğinde, “0x9b” adlı cüzdanın tek başına 4 milyon 669 bin dolar değerinde 491 bin LINK tuttuğu görülüyor. İkincilik sırasında ise “0xd9c” isimli bir cüzdan bulunuyor. Bu cüzdanda ise 4 milyon184 bin dolar değerinde 440 bin adet LINK tutuluyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,8 yükseliş sergileyen LINK, yazım esnasında 14,73 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
81 Cüzdan ile Altcoin Toplayan Balina 80 Milyon Doları Binance’e Taşımaya Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!