Ethereum Veda Ediyor: Kritik Forkun Ardından Kapatacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) vakfı ağ üzerindeki testnetler hakkında önemli bir güncelleme yayınladı.

Yaptığı güncellemeler ve topluluk kararlarıyla zaman zaman gündeme gelen Ethereum vakfı testnetler hakkında uyarıda bulundu. Ekip tarafından 30 Kasım günü yapılan bir blog paylaşımında, Ethereum üzerinde faaliyet gösteren Goerli test ağının kısa süre sonra resmi istemci  ve EF test ekipleri tarafından desteğinin sonlandırılacağına yer verildi.

Goerli test ağı Ethereum ağındaki  en önemli test ağlarından biriydi fakat ağ özelinde yaşanan yetersizlikler ve Goerli test tokenın fiyatındaki manipülasyonlardan sonra ekip, yeni test ağı olan Dencun’u hayata geçireceğini duyurmuştu.

Dencun test ağı güncellemesinin Goerli üzerindeki son yükseltme olacağını belirten Ethereum vakfı, söz konusu işlemlerin önümüzdeki birkaç ay içerisinde gerçekleşeceğini belirtti. Ekip Goerli ağı üzerinde faaliyet gösteren kullanıcı ve geliştiricilerin kısa süre sonra yeni test ağına taşınmaya hazır olmasını istedi:

Önümüzdeki aylarda, Ethereum’un ilk çok istemcili test ağı olan Goerli, istemci ve EF test ekipleri tarafından desteklenmeyi bırakacak. Dencun ağ yükseltmesi, ağ üzerinde uygulanan son yükseltme olacak.
Goerli Dencun aktivasyonundan üç ay sonra ya da Dencun mainnet aktivasyonundan bir ay sonra, hangisi daha sonra gerçekleşirse, ekipler doğrulayıcılarından çıkmaya başlayacaktır.

Ethereum ağına daha fazla ölçeklenebilirlik katmayı amaçlayan Dencun yükseltmesinin ne zaman hazır olacağı geçtiğimiz dönemde birçok kez tartışmaların merkezinde yer almış ve 2023 yılında gerçekleşmeyeceği belirtilmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Veda Ediyor: Kritik Forkun Ardından Kapatacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!