Ünlü Milyarder Bitcoin’de Fiyat Beklentisini Paylaştı: Binance Anlaşması Olumlu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Digital CEO’su milyarder Mike Novogratz, Bitcoin’in 2024 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini belirtti.

Mike Novogratz Çarşamba günü Bloomberg TV’ye verdiği röportajda dikkat çeken Bitcoin tahminlerinde bulundu. Önümüzdeki yıl spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının onaylanacağını ve yarılanmanın da (halving) etkisiyle Bitcoin’in yeni rekorlara koşacağını düşünen Novogratz, bu sürecin nasıl çalışacağını da açıkladı.

Binance’in ABD Adalet Bakanlığı (DOJ) ile yaptığı anlaşmaya da değinen Novogratz, gelişmelerin olumlu olduğunu kaydetti. Söz konusu anlaşmanın sektör hakkındaki birçok endişenin giderilmesine yol açtığını belirten CEO şu ifadelere yer verdi:

Bence birçok açıdan insanlar riskten kurtuldu. İnsanlar Binance’de işlem yapmaya çekiniyordu. Artık endişelenecek daha az şey var.

Bloomberg muhabirinin “Gelecek yıl bu zamanlar eski yüksek seviyelere çıkabilir miyiz?”  sorusuna “Elbette” şeklinde yanıt veren deneyimli isim, herkesin kolay bir şekilde Bitcoin’e erişebileceği bir ortamda fiyat hareketlerinin çok daha başarılı şekilde ilerleyeceğini belirtti:

Fiyatlar marjda belirleniyor, dolayısıyla bunların hepsi yeni para. Hükümet Bitcoin satın almanıza izin verildiğini söylediğinde oldukça başarılı bir psikoloji değişimi göreceğiz.

SEC şimdiye kadar hiçbir spot Bitcoin ETF başvurusunu onaylamadı fakat masasında BlackRock ve Fidelity gibi piyasa devlerinin başvuruları bulunuyor. SEC’nin 2024 Ocak ayında söz konusu ETF başvurularını onaylayacağına dair yüksek bir beklenti var.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 38.368 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyarder Bitcoin’de Fiyat Beklentisini Paylaştı: Binance Anlaşması Olumlu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!