Efsane Ekonomist Bitcoin 42 Bin Dolara Gidiyor Dedi, Dikkat Çeken Altcoinleri Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret efsanesi makroekonomist Henrik Zeberg, Bitcoin (BTC) ve altcoinler için yeni hedefini belirledi.

Kripto para piyasasında olumlu atmosferler devam ederken Henrik Zeberg’den dikkat çeken bir gönderi geldi. Zeberg 1 Aralık tarihli paylaşımında, Bitcoin ve bir dizi altcoin için olumlu söylemlerde bulundu.

Birkaç aylık yükselişin ardından ufak bir düzeltme yaşayan kripto para piyasası hakkında pozitif söylemlerinden vazgeçmeyen deneyimli isim, Bitcoin için 42 bin dolar hedefi verirken Solana (SOL), Cosmos (ATOM), Sei (SEI), Chainlink (LINK) ve ScapesMania’in (MANIA) dikkat çeken altcoinler arasında yer aldığını söyledi.

Ethereum’un çok sağlam bir şekilde 2 bin doların üzerinde tutunduğunu belirten analist, piyasanın yükseliş yönlü ivmesini korumaya devam ettiğini ima etti. Spot Bitcoin ETF başvuruları ve Bitcoin halvinginin (yarılanma) etkisinin 2024 yılında fiyatları yukarı yönlü taşımayı sürdüreceğini belirtti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,8 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 38.345 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsane Ekonomist Bitcoin 42 Bin Dolara Gidiyor Dedi, Dikkat Çeken Altcoinleri Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!