Gözde Altcoin Yatırımcılarının Yüzde 65’i Zararda: Aralık Ayı Durumları Değiştirebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının en gözde altcoinlerden Cardano’nun (ADA) yatırımcılarının %65’i zararda bulunuyor.

On-chain analiz firması IntoTheBlock verilerine göre piyasada yaşanan yükselişlere rağmen ADA yatırımcılarının yalnızca %35’i karlı bir şekilde konumlanıyor. Bu oran diğer altcoinlere göre oldukça düşük seviyede yer alıyor.

Kullanıcılarının çoğunun para kaybettiği fiyat geri dönüşte satış baskısına neden olmaktadır. Adreslerin çoğu ortalama fiyat maliyetlerine başabaş noktaya geldiğinde satış yapmaya meyillidir. Bu nedenle alınan verilerde 7,19 milyar ADA ile 0,38 dolar seviyesinin kritik bir öneme sahip olduğu görünüyor.

Öte yandan tarihsel veriler Cardano’nun bu ay içerisinde büyük bir yükseliş yaşayabileceğini gösteriyor. Kasım ayı içerisinde %28,4’lük yatırımcılarını sevindiren bir yükselişe imza adan ADA, aralık ayında ortalama %67,5’lik artış yaşadı.

2017 yılının son ayında %517’lik performans gösteren ADA’nın, 7 yıllık varlığı boyunca en çok yükseliş yaşadığı ay oldu. ADA’nın 2017 yılında ve 2020 yılında dördüncü çeyreğini yeşil kapatmasının ardından bu yıl da benzer bir performans izleyip izlemeyeceği merak konusu oldu.

CoinGecko verilerine göre ADA, yazım esnasında 0,379 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gözde Altcoin Yatırımcılarının Yüzde 65’i Zararda: Aralık Ayı Durumları Değiştirebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!