Binance’in VIP Kullanıcıları, 4,3 Milyar Dolarlık Uzlaşmayı Önceden Biliyorlar mıydı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’te işlem yapan büyük oyuncular, şirketin ABD Adalet Bakanlığı ile yapacağı uzlaşmayı önceden biliyorlardı.

Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere göre Binance’te işlem yapan bir grup seçkin yatırımcı ve piyasa yapıcı, eylül ayında Singapur’da bir araya geldi.

Yemek etkinliğinde olan katılımcıların bazıları, Binance’in yöneticileriyle görüşerek şirketin yasal durumu hakkında sorular sordu ve Binance’in milyarlarca dolarlık bir uzlaşmaya varıp, bu parayı ödeyebileceğini anladı.

Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao orada olmasa da şirketin yeni CEO’su Richard Teng, oradaydı. Katılımcılara, Binance’in faaliyetlere devam edeceği mesajı verildi.

Aktarılanlara göre Binance adına konuşan bir temsilci, söz konusu etkinlikle ilgili verilen bilgilerin doğru olmadığını söyledi ancak bunların hangi bilgiler olduğunu paylaşmadı.

Binance, etkinlikten iki ay sonra ABD Adalet Bakanlığı ve Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ile kara para aklama ve yaptırım yasalarını ihlal ettiği için 4,3 milyar dolarlık uzlaşma sağladı.

Changpeng Zhao, Adalet Bakanlığı ile yapılan anlaşma kapsamında CEO’luktan ayrılmayı kabul etti. Zhao, Singapur’daki etkinliğe katılmadığı gibi geçen ay İstanbul’da düzenlenen etkinliğe de katılmamıştı.

Zhao’nun CEO’luktan ayrılmaya mayıs ayından beri hazırlandığı bildiriliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in VIP Kullanıcıları, 4,3 Milyar Dolarlık Uzlaşmayı Önceden Biliyorlar mıydı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!