Binance Destekli Altcoin’de Insider Trading: Ekipten Duyuru Öncesi Transfer Yapıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce 50 milyon dolar değerinde eğitim odaklı bir ekosistem fonu başlatan Hooked Protocol (HOOK) hakkındaki “insider trading” iddiaları gündem oldu.

Hooked Protocol (HOOK) 30 Kasım günü 50 milyon dolar değerinde ekosistem fonu başlattığını duyurmuştu. Fakat HOOK topluluğu bu haberin duyurulmasından önce gerçekleşen milyonlarca dolarlık bir işlemin üzerine giderek ortalığı karıştırdı.

Arkham Intelligence verileriyle doğrulanan iddialara göre HOOK’un resmi adresiyle bağlantılı bir cüzdan, söz konusu duyurunun sosyal medya üzerinde paylaşılmasından saatler önce kripto para borsası Binance’e 4,52 milyon dolarlık HOOK transferi gerçekleştirdi.

Bu işlemin açıkça bir insader trading vakası olduğunu savunan topluluk üyeleri, Hooked Protocol yöneticilerini suçladı.

CoinGecko verilerine göre konusu 50 milyon dolarlık fona dair paylaşımla birlikte HOOK kısa sürede %20 değer kazanarak 1,03 dolar seviyesinden 1,24 dolara kadar yükselmişti. Topluluk, proje yöneticilerinden bazılarının bu fiyat yükselişini fırsat bilerek satış yaptığını iddia etti. HOOK cephesinden iddialarla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

HOOK haberle birlikte gelen bu yükselişin ardından çok geçmeden %15 değer kaybederek 1,05 dolara kadar geriledi. HOOK yazım esnasında 1,10 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Altcoin’de Insider Trading: Ekipten Duyuru Öncesi Transfer Yapıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!