Bitfinex Balinası Düşüş Bekliyor: 8 Bin Bitcoinlik Long Pozisyonunu Kapattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Bitfinex üzerinde Bitcoin (BTC) long pozisyonu taşıyan balinalar aylar sonra söz konusu pozisyonlarını kapatmaya başladı.

Bitfinex üzerindeki Bitcoin long pozisyonları yaklaşık 6 aylık sürecin ardından kayda değer bir azalma gördü. On-chain analiz platfomru Datamish tarafından sunulan verilere göre kripto para borsası Bitfinex’de 8.018 BTC’lik long (uzun) pozisyonu açan ve aylardır taşıyan balina pozisyonunu yüksek oranda karla kapattı.

Veriler kasım ayından bu yana Bitfinex’te yaklaşık 13.400 BTC’lik long pozisyonun kapatıldığını gözler önüne serdi. Öte yandan Bitfinex üzerinde halen daha 80.000’den fazla Bitcoin long pozisyonu açık durmaya devam ediyor. Buna karşılık borsada sadece 807 BTC’lik short (kısa) yönlü pozisyon bulunuyor.

Kapatılan son pozisyonlarla birlikte Bitfinex üzerinde yaklaşık 6 aydır devam eden 90 bin Bitcoin’lik long hacmi de uzun süre sonra ilk defa bu seviyenin altına düşerek 80 bin seviyesini görmüş oldu.

Kapatılan bu pozisyonlar balinaların fiyattaki yükselişi fırsat bilerek kar almaya başladığı şeklinde yorumlanırken halen daha açık duran milyonlarca dolar değerindeki long yönlü işlem yükseliş yönlü beklentinin devam ettiğini gösteriyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 37.900 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitfinex Balinası Düşüş Bekliyor: 8 Bin Bitcoinlik Long Pozisyonunu Kapattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!