Binance, aralık ayında BUSD desteğini sonlandıracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, Paxos’un token basımını durdurmasının ardından 15 Aralık’tan itibaren tüm BUSD ürünlerine yönelik desteği sonlandıracağını açıkladı. 

Binance tarafından 29 Kasım’da yapılan duyuruda, kullanıcıların mevcut BUSD varlıklarını 15 Aralık’tan önce çekmeleri veya başka varlıklara dönüştürmeleri gerektiği ifade edildi. Binance, 31 Aralık’tan itibaren BUSD çekme işlemlerini devre dışı bırakacak. Bu noktada bazı kullanıcılar için bakiyeler FDUSD’ye dönüştürülecek. 

In accordance with past communications, #Binance will cease support for BUSD products starting on December 15, 2023.

Users may trade or convert their BUSD balances for $FDUSD at zero trading fees.

Full details here https://t.co/usRi09uOhi

— Binance (@binance) November 29, 2023

Hamle, Binance’in BUSD’ye yönelik hizmetleri sonlandırmasının yeni bir aşamasını gösterdi. Borsa, ekim ayında BUSD için lending hizmetlerini durdurduğunu söyledi. Daha önce yapılan açıklamada, desteğin Şubat 2024’e kadar kademeli olarak sonlandırılacağı ifade edildi. 

SEC, şubat ayında Paxos’a bir Wells Bildirimi göndererek BUSD’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu belirtti. New York Finansal Hizmetler Departmanı da Paxos’a BUSD ihracını durdurma emri verdi.

ABD’li yetkililer, Binance ve eski CEO Changpeng Zhao ile 4,3 milyar dolarlık bir anlaşmaya varıldığını açıkladı. 

BUSD, ağustos ayından önce piyasa değerine göre en büyük stablecoin’ler arasında yer alıyordu. Varlık, Kasım 2022’de 23,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle zirve seviyesini gördü. Varlığın şu anki piyasa değeri ise 1,7 milyar dolar ve bu son bir yılda yüzde 92’lik bir düşüş yaşandığı anlamına geliyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, aralık ayında BUSD desteğini sonlandıracak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!