Binance ABD Tarafından Üretimi Durdurulan Coin İçin 15 Aralık’ı İşaret Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, BUSD desteğini kısa süre sonra keseceğini duyurdu.

Binance stablecoin BUSD ile kısa süre sonra yollarını ayıracağını açıkladı. Borsa tarafından 29 Kasım Çarşamba günü paylaşılan resmi duyuruda, BUSD desteğinin 15 Aralık’ta sona ereceğine yer verildi. Bununla birlikte kullanıcıların BUSD’lerini Şubat 2024’e kadar kullanmaya devam edebilecekleri belirtildi.

Duyurusunda 31 Aralık itibariyle BUSD çekme işlemlerinin durdurulacağını hatırlatan Binance, kalan BUSD bakiyelerinin bu noktada otomatik olarak FD121 Ltd. tarafından çıkarılan bir stablecoin olan FDUSD’ye dönüştürüleceğini ifade etti.

Öte yandan spot piyasalarda BUSD ile alıp satılabilen tüm kripto para işlem çiftleri de 11 Aralık itibariyle kademeli olarak kaldırılacak. Bu süreçte ilgili işlem çiftlerine ilişkin tüm açık spot emirlerde borsa tarafından geçersiz kılınacak.

BUSD’nin ihraççısı Paxos bu yılın şubat ayında, ABD’li regülatör kurumların baskısı sonucu BUSD ihracını sonlandıracağını beyan etmişti. Bu kararın ardından gerekli incelemeleri yapan Binance, geçtiğimiz ağustos ayında BUSD desteğini Şubat 2024’e kadar “kademeli olarak” sonlandırmayı planladığını söylemişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance ABD Tarafından Üretimi Durdurulan Coin İçin 15 Aralık’ı İşaret Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!