Balina 6 Bin Dolardan Aldığı Bitcoinleri 4 Yıl Sonra Taşıdı: 100 Milyondan Fazla Kar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz 4 yıllık süreçte hareketsiz şekilde bekleyen ve Bitcoin (BTC) yatırımlarından 100 milyon dolardan fazla kar eden balina uyandı.

Kripto para balinası 4 yıllık sessizliğin ardından gözlerini açtı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre balina, Bitcoin fiyatı henüz 6.889 dolar seviyesindeyken 2018-2019 yıllarında 24 milyon dolar değerinde 3.623 biriktirmişti.

Yaklaşık 4 yıl sonra uyanan ve 30 Kasım günü harekete geçen balina, 3.623 BTC’nin tamamını 2 yeni cüzdana aktardı. Balinanın 4 yıl önceki yatırımı güncel fiyattan yaklaşık 112 milyon dolar karda bulunuyor.

Söz konusu balina elindeki varlıkları henüz borsalara aktarmadı. Yapılan son işlemin rutin bir güvenlik prosedürü kapsamında olduğu ve varlıklarını daha güvenli 2 yeni cüzdana aktardığı düşünülüyor.

Son zamanlarda yıllardır hareketsiz bekleyen Bitcoin ve Ethereum balinalarının yeniden aktif hale geldiği vakalar giderek sıklaştı. Birkaç gün önce “Moby Dick” olarak adlandırılan bir Ethereum balinası 10 bin ETH’yi kripto para borsası Kraken’e aktarmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,6 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 37.842 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina 6 Bin Dolardan Aldığı Bitcoinleri 4 Yıl Sonra Taşıdı: 100 Milyondan Fazla Kar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!