Kripto Para Hedge Fonu Bir İlke İmza Attı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nine Blocks Capital Management, Dubai’den Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA) lisansı alan ilk kripto para hedge fonu oldu.

Kripto para sektörüne gösterdiği ilgiyle günden güne öne çıkan Dubai, kapılarını ilk defa bir kripto para hedge fonuna açtı. Nine Blocks tarafından 27 Kasım Pazartesi günü yapılan açıklamada, Dubai’den VARA lisansı alan ilk kripto para hedge fonu olduklarına yer verildi.

Alınan bu lisansla birlikte Nine Blocks, yasal olarak düzenlenmiş şekilde kripto para hedge hizmeti, yönetim ve yatırım hizmetleri ve borç alıp-verme, swap ve arbitraj gibi hizmetleri sunabilecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nine Blocks kurucu ortağı Henri Arslanian, piyasadan bağımsız stratejileriyle yatırımcılarına düzenlemelere uygun şekilde yüksek kalite hizmet vereceklerini belirtti:

Bence ilginç olan VARA’nın Dubai’de kripto için gerçekten bir ekosistem yaratmış olması. Hedge fonumuzun karşı taraflarının çoğu ofisime bir dakikalık yürüme mesafesinde. Herkes bu bir kilometrekarelik alanda, bu da buluşmayı, sohbet etmeyi ve genel olarak iyi bir bilgi alışverişini kolaylaştırıyor. Piyasa nötr olduğumuz için herhangi bir yön riski almıyoruz, bu nedenle Bitcoin’in yükselip yükselmeyeceği ya da düşüp düşmeyeceği bizim için çok önemli değil. Kripto piyasalarındaki verimsizliklerden alfa üretiyoruz. Bu nedenle, örneğin sürekli swaplar ile Bitcoin ve Ethereum’un spot fiyatı arasında arbitraj yapacağız.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en kalabalık şehri olan Dubai’deki kripto para şirketlerinin bölgede faaliyet gösterebilmesi için Şubat 2023’ten beri özel bir onay ve lisans alması gerekiyor.

Dubai bölgesel olarak bir kripto para ekosistemi oluşturmak için düzenlemelerine ve şirketlere yönelik teşviklerine devam ediyor. Bu yıl içerisinde Solana Foundation Dubai’de bir ofis açtığını duyurmuş ve kripto para borsası Crypto.com, Dubai’de faaliyet gösterebilmek için VARA lisansı aldığını açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Hedge Fonu Bir İlke İmza Attı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!