DYDX’de 500 Milyon Dolarlık Kilit Açılışı Olacak: Fiyatta Ne Bekleniyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz borsa dYdX’nin yerel kripto parası DYDX, yarım milyar dolarlık kilit açılışı ile karşı karşıya. 

Token Unlocks verilerine göre dYdX’de bu hafta 505 milyon dolara tekabül eden 150 milyon DYDX dolaşıma girecek. DeFi platformunda yaklaşık 24 saat sonra 7 milyon dolarlık kilit açılışı olacak ancak asıl önemli açılış 1 Aralık gecesi gerçekleşecek.

Borsa bu yılın başında gerçekleşmesini planladığı kilit açılışını aralık ayına ertelemişti. Söz konusu erteleme duyurusu ile DYDX fiyatında büyük bir yükseliş yaşanmıştı.

Söz konusu altcoinler; yatırımcılara, kuruculara, geçmiş ve gelecekteki çalışanlar için ayrılacak. Bu hafta gerçekleşecek kilit açılışı ile birlikte mevcut durumda 180 milyon olan DYDX’in dolaşımdaki arzı neredeyse 2 katına çıkacak. 

Fiyatta ne bekleniyor

On-chain analitik platformu Lookonchain 27 Kasım tarihinde yaptığı açıklamada, dYdX Vakfı’nın a16z crypto, Defiance Capital ve Polychain Capital olmak üzere yatırımcı cüzdanlarına token transferi gerçekleştirdiğini söyledi. Ancak verilerde, birçok yatırımcının DYDX’i köprülediği fark edildi.

Mevcut durumda 1,47 milyar dolarlık DYDX köprülenmiş durumda var bu da toplam arzın %43,74’ünü oluşturuyor. Söz konusu köprüleme işlemi tek yönlü olduğu için 437 milyon DYDX, wethDYDX akıllı sözleşmesine kalıcı olarak kilitlenecek. 

En büyük 20 cüzdanın toplam arzın %85’ini tuttuğu varsayıldığında ve bu cüzdanların genelinin borsalara ait olduğu göz önüne alındığında DYDX’in büyük bir satış baskısı yaşamayacağı düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin’de (BTC) yaşanan düzeltme ile birlikte son 24 saatlik periyotta %6,4 düşüş yaşayan DYDX, yazım esnasında 3,23 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DYDX’de 500 Milyon Dolarlık Kilit Açılışı Olacak: Fiyatta Ne Bekleniyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!