Altcoin Fiyatını Pozitif Etkileyecek Oylama Kurucunun Reddine Rağmen Kabul Edildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cosmos topluluğu ağın yerel token’ı ATOM üzerindeki yıllık enflasyon oranının düşürülmesine karar verdi.

Cosmos Hub 12 Kasım tarihinde başlayan ve 26 Kasım tarihinde sona eren kritik bir oylamaya ev sahipliği yaptı. Topluluğa sunulan bu oylamada ATOM’un maksimum enflasyon oranını %20’den %10’a, mevcut enflasyon oranının %14’ten %10’a ve yıllık staking getirisini yaklaşık %19’dan yaklaşık %13,4’e düşürme teklifi yer aldı.

İlk günlerde gelen oylar ağırlıklı olarak teklifin reddedilmesine yönelikti fakat özellikle son 3 günde gelen lehte oylar teklifin kabul edilmesini sağladı. Söz konusu teklif %41,1 lehte oya karşılık %38,5 aleyhte oyla kıl payı kabul edildi.

Teklif her ne kadar bir sonuca bağlanmış olsa da bu denli çetin bir oylama topluluk arasındaki gerilimi yükseltti. Teklife aleyhte oy veren Cosmos kurucusu, çıkan bu sonuçtan memnun kalmayarak ağı bölme kararı aldı. Ayrıca oylamanın balinalarından konu hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi.

Topluluk ikiye bölündü

Teklif lehine en büyük oyu veren Zero Knowledge Validator, enflasyon oranının düşürülmesinin ekosistem için daha pozitif bir gelişme olacağını savundu:

Çift haneli enflasyon güvenlik için gerekli değildir, ATOM fiyatını uzun vadede zayıflatır ve ATOM’un DeFi ve Atom Ekonomik Bölgesi’nin başka yerlerinde kullanımını caydırır.

En büyük karşıt oyu veren AllNodes ise bu teklifin iyi araştırılmamış bir fikir olduğunu söyledi:

Bu teklif ATOM’u inşa eden, ticaretini yapan ve doğrulayan perakende ve işletmelere zarar verebilecek ani, dar görüşlü ve iyi araştırılmamış bir fikir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Fiyatını Pozitif Etkileyecek Oylama Kurucunun Reddine Rağmen Kabul Edildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!