Dip ve Tepeleri Doğru Tahmin Eden Balina Binance’e 2 Bin Bitcoin Yatırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptıkları başarılı alım satımlarla dikkat çeken üç cüzdan son işlemleriyle dikkatleri üzerine topladı.

Bitcoin özelindeki başarılı alım satımlarıyla dikkat çeken ve tek bir balinaya ait olduğu düşünülen 3 farklı cüzdan son işlemiyle dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu balinaya ait üç cüzdan, 23 Kasım günü kripto para borsası Binance’e 74,6 milyon dolar değerinde 1.957 WBTC yatırdı. Fakat bu transfer, balinanın ilk işlemi değildi.

Balina direkt olarak Bitcoin alım satımı değil, farklı blokzincirleri üzerinde kullanıma uygun bir yapıya sahip olan Wrapped Bitcoin (WBTC) üzerinden işlemlerini gerçekleştiriyor.

Balinaya ait “0xC9c6” isimli cüzdan 27 Nisan ile 14 Haziran arasında Binance den 27.613 dolar ortalama fiyatla 48,15 milyon dolar değerinde 1.744 WBTC satın alarak özel cüzdanına çekmişti.

Ardından bu cüzdan 22 Haziran’dan 24 Kasım’a kadar ortalama 34.270 dolar fiyatla Binance’e 59,76 milyon dolar değerinde 1.744 WBTC yatırıldı ve bu işlemlerinden 11,6 milyon dolar kar elde etti.

Aynı balinaya ait olduğu düşünen üç cüzdandan ikisi “0xc1C7” ve “0x5c98“, aynı anda alım satım yaparak cüzdan başına 6,3 milyon dolarlık kara ev sahipliği yaptı. Başarılı alım satımlarıyla öne çıkan balinanın son olarak 38 bin dolar seviyesinden yaptığı satım işlemi gözden kaçmadı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,3 yükseliş sergileyen BTC, yazım esnasında 37.748 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dip ve Tepeleri Doğru Tahmin Eden Balina Binance’e 2 Bin Bitcoin Yatırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!