Bitcoin Cüzdanı Satoshi ABD’den Çekiliyor: Apple ve Google’dan Kaldırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Bitcoin Lightning cüzdan sağlayıcısı Wallet of Satoshi, ABD’den çekildiğini duyurdu.

Kripto para sektörüne yönelik ABD merkezli düzenleyici baskılar günden güne artarken bir geri adım da Bitcoin Lightning cüzdan sağlayıcısı Wallet of Satoshi’den geldi.

Ekip tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Wallet of Satoshi’nin ABD özelindeki Apple ve Google uygulama mağazalarından çekildiği belirtilirken ileriye dönüp hiçbir ABD müşterisinin kabul edilmeyeceğine yer verildi. Bununla brilikte tüm fonların güvende olduğu ifade edilerek kullanıcılardan varlıklarını çekmeleri talep edildi.

Yapılan açıklamanın detaylarında gelecekte ABD’deki düzenleyici ortamın ılımlı bir hal alması durumunda geri dönme ihtimallerinin olduğuna yer verildi:

Ancak uygulamamızı ABD’deki Apple ve Google uygulama mağazalarından kaldırmak gibi zor bir karar aldık ve bundan sonra ABD’deki müşterilere hizmet vermeyeceğiz. Bu karar kolay gelmiyor. Dünya çapında güvenli, kullanıcı dostu ve uyumlu bir platform sağlama taahhüdümüz değişmez. En büyük önceliğimiz müşterilerimizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarıdır. Gelecekteki gelişmelerin ABD’deki operasyonlarımızı yeniden gözden geçirmemize ve muhtemelen devam ettirmemize olanak sağlayacağından umutluyuz.

ABD Adalet bakanlığı (DOJ) 21 Kasım tarihinde Binance ve eski CEO’su CZ’ye karşı ciddi yaptırımlar uygulayarak para cezasına çarptırmıştı. Son olarak Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) cephesinden gelen açıklamada, ABD’nin finans kanunlarına uymayan her kurumun benzer yaptırımlara maruz kalacağını dile getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Cüzdanı Satoshi ABD’den Çekiliyor: Apple ve Google’dan Kaldırıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!