Balinalar Kılıçları Çekti: Binance ve Airdrop ile 2x Yapan Altcoin’de Alım-Satım Savaşı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre sonra Binance’de listelenecek NFT pazar yeri Blur’un yerel token’ı BLUR, balina aktiviteleriyle gündeme geldi.

Bu haftanın başında ikinci airdrop etkinliğini gerçekleştiren ve  Blur’un on-chain verileri dikkat çekti. Analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre İlk 20 BLUR balinası toplam arzın %93,67’sine karşılık gelen 1,75 milyar dolar değerinde 2,81 milyar BLUR’u cüzdanlarında tutuyor.

Bununla birlikte ikinci airdrop’ta en çok ödül kazanan 10 adres toplam aidrop’un %28’ine denk gelen 53,9 milyon dolar değerinde 85,69 milyon BLUR almaya hak kazandı.

Bu miktarın 27,18 milyon dolar değerindeki 43,19 milyon BLUR kadarı stake edilirken 29,87 milyon dolarlık 7,46 milyon BLUR ise borsalara gönderilerek satıldı.

Şimdiye kadar toplamda 209,5 milyon dolar değerinde 337,6 milyon BLUR stake edildi. Bu miktar toplam arzın %11,25’ini ve dolaşımdaki arzın %30,64’ünü oluşturuyor.

Gerçekleşen ikinci airdrop’tan sonra 25 farklı adres borsalardan 40,4 milyon dolar değerinde 64,2 milyon BLUR satın aldı. Bu miktar dolaşımdaki arzın %5,83’üne denk geliyor.

Sosyal medyada Machi Big Brother olarak tanınan en büyük BLUR balinalarından biri airdroptan elde ettiği 3,79 milyon dolar değerinde BLUR’un hiçbirini satmadı ve üstüne gidip 705 bin dolar değerinde BLUR daha aldı. Balina elindeki varlıklarının hepsini stake etti.

Özellikle airdrop’tan sonra BLUR satın alan ve birkaç gün içerisinde yaşanan yükselişle birlikte büyük kar eden bu adreslerin Binance listelemesi gerçekleşince satış baskısı yaratabileceği düşünülüyor. Kripto para borsası Binance 24 Kasım TSİ 12.00’de BLUR’u listeleyeceğini duyurmuştu.

Öte yandan en yüksek BLUR airdop’u alan kullanıcı olan hanwe.eth, airdrop’tan kısa süre sonra elindeki varlıkların bir kısmını satmıştı. Yaşanan son yükselişi fırsat bilen kullanıcı, 24 Kasım günü harekete geçerek 6,4 milyon dolar 10 milyon BLUR’u borsaya transfer etti. Bu transfer işlemiyle birlikte en büyük airdrop sahibi aldığı tüm ödülü satış amacıyla borsalara göndermiş oldu.

CoinGecko verilerine göre 21 Kasım’da gerçekleşecek airdrop’tan sonra %120 yükseliş sergileyen BLUR, 0,2952 dolar seviyesinden 0,6464 dolara ulaştı. BLUR yazım esnasında 0,6098 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Kılıçları Çekti: Binance ve Airdrop ile 2x Yapan Altcoin’de Alım-Satım Savaşı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!