Kapanmaya Hazırlanan Kripto Para Borsasında Bitcoin Fiyatı 46 Bin Dolara Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli kripto para borsası Bittrex Global özelindeki Bitcoin (BTC) fiyatı 46 bin doları aştı.

Kısa süre önce kapanacağına ilişkin bir bildiri yayınlayan kripto para borsası Bittrex Global’de bugün Bitcoin normal fiyatın yaklaşık 10 bin dolar üstü olan 46.300 dolara ulaştı. Yaşanan bu ani artışın ardından yatırımcılar gözlerini arbitraj fırsatına çevirdi.

Borsa tarafından 21 Kasım günü paylaşılan bildiride, para yatırıma işlemlerine ilişkin ciddi bir uyarı yer alıyordu. Bu uyarıya göre yapılan para yatırma işlemlerinin gerçekleşmeyebileceğini belirten borsa, kullanıcı fonlarının tamamen kaybolma riski konusunda uyarmış ve kimsenin para yatırma işlemi yapmamasını tavsiye etmişti.

Ayrıca tüm alım-satım ve para çekim işlemlerinin 4 Aralık tarihinde sona ereceğini vurgulanmıştı.

Yapılan bu uyarılar borsanın likiditesinde ciddi azalmalara sebep olunca içerde varlığı kalan sınırlı sayıdaki kullanıcının Bitcoin tahtasını kolayca manipüle ettiği ve fiyatı 46 bin doların üstüne taşıdığı düşünülüyor. Fakat bu yüksek fiyat yatırımcıların arbitraj yaparak faydalanabileceği gerçekçi bir fiyatı temsil etmiyor.

Bittrex kripto para piyasasının ilk borsalarından biri olarak 2014 yılında hayata geçmiş ve bir zamanlar ABD’nin en büyük borsası olarak anılıyordu. Fakat şirket liderliği çok uzun süre devam ettiremedi ve 2021 yılında ABD’deki pazar payı %1’in altına düştü.

CoinGecko verilerine göre Bittrex üzerindeki Bitcoin fiyatı yazım esnasında 40.400 dolar seviyesindeyken global çaplı piyasalarda ortalama 37.300 dolar seviyesine geziniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kapanmaya Hazırlanan Kripto Para Borsasında Bitcoin Fiyatı 46 Bin Dolara Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!