Yatırımcılar Bitcoin Satmaya Yanaşmıyor: Dört Yeni Rekor Kırıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain analiz firması Glassnode’un verilerine göre aktif olarak kullanılmayan Bitcoinlerin (BTC) sayısı gitgide artıyor.

Glassnode verilerine göre blockchainde en az 1 yıldır kullanılmamış olan Bitcoinlerin dolaşımdaki arza göre oranı, %70,35’e çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Reflexivity Research analizine göre bu veri, “Bitcoin sahiplerinin kripto para sektörü genelinde görülen sirayete ve 2021’deki rekordan sonra yaşanan makro zorluklara rağmen (Bitcoin’e) duyduğu inancı” gösteriyor.

Blockchainde en az iki, üç ve beş yıl boyunca hareket ettirilmemiş olan Bitcoinlerin oranında da rekorlar kırıldı. Bitcoin yatırımcıları, fiyat yıl boyunca iki kat yükselmiş olsa da coinlerini satmıyorlar.

Reflexivity Research, “Fiyatlar yükseldikçe insanların satması için en nihayetinde bir teşvik oluşacak ancak öyle görünüyor ki Bitcoin sahipleri, envanterlerini bu fiyat seviyelerinden veya yakın gelecekte boşaltmayı düşünmüyor.” dedi.

Yatırımcılar Bitcoin Satmaya Yanaşmıyor: Dört Yeni Rekor Kırıldı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcılar Bitcoin Satmaya Yanaşmıyor: Dört Yeni Rekor Kırıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!