“Gönlünü Rahatlatmak” İsteyen Yatırımcılar, Bitcoinlerini Binance’ten Çekiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant verilerine göre kripto para kullanıcıları, Binance’te tuttukları Bitcoinleri ABD’li kripto borsası Coinbase’e aktarıyor.

Araştırma firması, dünden bu yana Coinbase’in rezervlerinin yaklaşık 12.000 BTC arttığını, Binance’in rezervlerinin ise 5.000 BTC azaldığını yazdı.

CryptoQuant’ta Web 3 analisti olan Bradley Park, “Binance’teki Bitcoin rezervlerindeki düşüş perakende çıkışlardan kaynaklanıyor gibi görünüyor” dedi.

Hong Kong merkezli dijital varlık platformu VDX’in araştırma müdürü Greta Yuan, “Piyasa, Binance’e yönelik son yasal uygulamalar konusunda hala gergin,” dedi ve ekledi: “Kısa vadede, daha fazla kullanıcının gönlünü rahatlatmak için fonlarını yasal olarak uyumlu veya lisanslı borsalara taşıdığını göreceğiz.”

Greta Yuan, 2012’de kurulan “Coinbase’in zamana yenik düşmediğini” vurguladı.

Bazı analistler, Binance’in vardığı uzlaşmanın kripto para endüstrisi için olumlu olabileceğini düşünüyor. Matrixport ekibine göre kripto şirketleri, bu karar sonrasında geleneksel finans firmalarına benzer şekilde hareket edecek ve bu, spot Bitcoin ETF’sinin onaylanmasını sağlayabilir.

“Gönlünü Rahatlatmak” İsteyen Yatırımcılar, Bitcoinlerini Binance’ten Çekiyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
“Gönlünü Rahatlatmak” İsteyen Yatırımcılar, Bitcoinlerini Binance’ten Çekiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!