Kripto Para Piyasasının En Popüler Aktörleri Açıklandı: Listenin Başında O Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel veriler kripto para piyasasının en popüler 10 ismini gözler önüne serdi.

Kripto para piyasası 10 yıllık kısa tarihine birçok renkli kişilik sığdırmayı başardı. CoinLedger tarafından sosyal medyadaki takipçi sayısına göre yapılan analiz, kripto para piyasasının en popüler 10 ismini ortaya koydu.

Listenin başında dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) geldi. Sunulan verilere göre CZ’nin Instagram ve X üzerinde toplamda 9,1 milyon takipçisi olduğu kaydedildi.

En popüler kişilikler listesinin ikinci sırasında sosyal medyadaki 7,7 milyon takipçisiyle Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin yer aldı. Üçüncü sırada 6,4 milyon takipçisiyle Twitter ve Block şirketlerinin kurucusu Jack Dorsey konumlanırken dördüncülük koltuğunu 3,25 milyon takipçisiyle MicroStrategy kurucu ortağı Michael Saylor kaptı.

Listenin beşinci sırasında 1,61 milyon takipçisiyle sık sık kripto paralar üzerindeki dudak uçuklatan tahminleriyle öne çıkan ve listenin tek kadın ismi Ark Invest CEO’su Cathie Wood, altı ve yedinci sırasında ise risk sermayedarları Chamath Palihapitiya ile Marc Andreessen yer aldı. Bu iki ismin takipçi sayısı sırasıyla 1,6 milyon ve 1,3 milyon olarak kayıtlara geçti.

Sonlara yaklaşırken kripto para piyasasının sık sık gündeme gelen iki ismi karşımıza çıkarak bizi şaşırtmadı. Listenin sekizinci sırasında 1,25 milyon takipçisiyle Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert ve dokuzuncu sırasında 1,2 milyon takipçisiyle Coinbase CEO’su Brian Armstrong  yer aldı.

Popülerlik listesinin son sırasında ise halihazırda tutuklu yargılanan eski FTX CEO’su Sam Bankman Fried (SBF) yer aldı. SBF’nin FTX’in iflasından sonra hızla düşen takipçi sayısı 1,06 milyona gerilerken şimdilik onu listenin son sırasında tutmaya yetti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Piyasasının En Popüler Aktörleri Açıklandı: Listenin Başında O Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!