Binance ve ABD anlaşmasına ilişkin haberler BNB’yi yükseltti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNB’nin fiyatının son beş ayın en yüksek seviyesi olan 271,90 dolara yükselmesi, Adalet Bakanlığı ile Binance arasında 4,3 milyar dolarlık bir anlaşmanın duyurulmasının planlandığı bir günde geldi. WSJ, Binance CEO’su CZ’nin görevinden istifa etmeyi kabul ettiğini de bildirdi. 

Anlaşmanın kesin ayrıntıları TSİ 23:00’daki açıklamaya kadar belirsizliğini korurken, CFTC, SEC, DOJ ve Binance arasındaki hukuk bilmecesi sona gelmiş gibi görünüyor.

Tarihsel olarak, kripto piyasaları yaptırım eylemlerine ve regülasyonlara karşı olumsuz tepki verse de Coinglass’ın verileri, BNB hacimlerinin, açık pozisyonların ve opsiyon hacminin son 24 saatte arttığını ortaya koyuyor. 

BNB türev verileri. Kaynak: Coinglass

BNB fiyatı, 21 Kasım’da 271,90 dolarla son beş ayın en yüksek seviyesine ulaşırken, bu hamleye tasfiyelerdeki artış da eşlik etti. 

BNB/USDT günlük grafik. Kaynak: Velo

Yazı kaleme alındığı sırada BNB fiyatınin kazançları geri çekilmeye başladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance ve ABD anlaşmasına ilişkin haberler BNB’yi yükseltti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!