El Salvador Destekli Şirket Bitcoin Madenciliği İçin Nakliye İşine Giriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madencilik hizmetleri şirketi Luxor Technologies, ekipman sevkiyatlarını hızlandırabilmek adına lojistik sektörüne giriyor.

Şimdiye kadar 30’dan fazla ülkeye 245 milyon doları aşan değerde Bitcoin madencilik ekipmanı sevk eden Luxor Technologies, operasyonlarını hızlandırmak için yeni bir sektöre adım attı.

Bitcoin madencilik firmalarının ekipman satın alırken yaşadıkları lojistik zorlukları azaltmak ve bekleme sürelini kısaltarak daha rekabetçi bir ortam yaratmayı amaçlan Luxor Technologies bu doğrultuda Luxor Logistics adlı yeni bir birim kurdu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Luxor’un iş geliştirme direktörü Lauren Lin, atılan bu adımın madencilik sektörüne büyük fayda ve kolaylık sağlayacağını vurguladı.

Küresel çaplı nakliye çözümleri için sorunsuz bir entegrasyon sağlamak istediklerini belirten Lin dikkat çeken şu ifadelere yer verdi:

Farklı bölgelerdeki ithalat-ihracat düzenleme taleplerinin çeşitliliğiyle Luxor kendisini bilgili ve değerli bir ortak olarak konumlandırdı ve madencilerin karmaşık gümrük ve dokümantasyon ortamında yardımcı oldu. Hizmetin çeşitli küresel nakliye zorluklarının üstesinden gelme konusundaki uzmanlığı, madencileri değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlamaya ve farklı ülkelere genişlemeye, bu kritik dönemde verimliliklerini ve rekabet güçlerini en üst düzeye çıkarmaya konumlandırıyor.

Bitcoin’in bir sonraki halvingine (yarılanma) 6 aydan kısa bir süre kalmışken yaşanan bu gelişme sektörün iştahını da gözler önüne sermiş oldu.

NiceHash tarafından sunulan verilere göre Bitcoin yarılanması 17 Aralık 2024 tarihinde gerçekleşecek ve blok başına madencilere verilen ödül 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşürülecek.

Bitcoin madenciliği için yazılım hizmeti sağlayan Luxor Technology, Volcano Energy ile bir araya gelerek El Salvador iş birliği içerisinde hayata geçirilen bu proje kapsamında “Lava Pool” adlı bir maden havuzu açmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
El Salvador Destekli Şirket Bitcoin Madenciliği İçin Nakliye İşine Giriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!