Yapay Zeka Tokenları Elon Musk’ın Açıklamaları ile İvmelendi: Ralli Sürecek Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapay zeka (AI) tokenları, yaşanan gelişmeler ile birlikte hafta sonu büyük değer kazançları elde ederek yükselişlerine yükseliş kattı.  

Yapay zeka odaklı kripto para birimleri, büyük AI şirketlerinde yaşanan gelişmeler ile birlikte hafta sonu yükselişler kaydetti. Ünlü milyarder Elon Musk, pazar günü birçok şirketi elinde bulunduran X Corp hissedarlarının, yeni yapay zeka girişimi xAI’de %25 hissesi olacağını ifade etti.

Elon Musk tarafından gelen açıklamalar halihazırda yükselişte olan yapay zeka tokenlarının ivmelenmesine yol açtı.

Öte yandan ChatGPT’nin geliştiricisi ve OpenAI’nin kurucusu Sam Altman’ın sürpriz bir şekilde görevden alınması Worldcoin’de (WLD) büyük düşüş getirmişti. Ardından CEO’nun geri göreve döneceğine yönelik haberler tüm AI tokenlarında yükseliş getirdi.

ChatGPT ve onun görüntü oluşturma girişimi Dall-E cephesinde yaşanan gelişmeler, kripto para birimleri olmamasına rağmen yapay zeka tokenlarını oldukça etkiliyor.

Bittensor’un yerel token’ı TAO geçtiğimiz hafta yaşadığı %77‘lik yükselişine ek olarak %4,2 daha artış yaşadı. Öte yandan Ocean Protocol (OCEAN), Fetch.ai (ET) ve SingularityNET (AGIX), hafta sonu %20’ye varan artış performansları gösterdi. Geçtiğimiz hafta %50’ye yakın değer kazanan Render (RNDR) da ise büyük bir hareket gözlemlenmedi.Öte yandan piyasa değeri oldukça küçük plan Synesis ONE’da (SNS) %100’e yakın yükseliş yaşandı.

Birçok yapay zeka projesinde bir süredir yükselişler devam ediyor. Bir aylık periyotta Bitcoin’de (BTC) yaşanan yükselişler ile birlikte AI tokenları devasa değer kazançları gösterdi. Bu değer kazançları ile birlikte birçok kritik dirençlerini aşan tokenların ralliye devam edeceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre yazım esnasında OCEAN 0,475 dolardan, FET 0,564 dolardan, RNDR 3,48 dolardan, TAO 264 dolardan ve AGIX 0,308 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yapay Zeka Tokenları Elon Musk’ın Açıklamaları ile İvmelendi: Ralli Sürecek Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!