USDT’nin Geliştiricisinden Büyük Plan: Yarım Milyar Dolar Yatıracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük stablecoin USDT’nin ihraççısı Tether, aynı zamanda dünyanın en büyük Bitcoin madencilerinden biri olmak istiyor.

Tether’ın müstakbel CEO’su Paolo Ardoino’nun açıklamalarına göre şirket, bir yandan kendi madencilik tesislerini kurup bir yandan diğer şirketlerden pay alarak önümüzdeki altı ay içerisinde yarım milyar dolar yatırım yapmayı planlıyor.

“Bitcoin madencilik ekosisteminin bir parçası olma konusunda kararlıyız.” diyen Ardoino, “İşleri genişletmeyi, yeni şubeler ve bölgeler kurmayı çok ciddiye alıyoruz.” diye ekledi.

Tether, madencilik dahil olmak üzere kripto para sektörüyle bağlantılı çeşitli araştırma konuları için bu yılın başından beri 800 milyon dolardan fazla yatırım yaptı.

Ardoino’nun açıklamalarına göre Tether, Uruguay, Paraguay ve El Salvador’da kapasitesi 40 ile 70 megavat arasında değişen Bitcoin madencilik tesisleri kuruyor. Şirketin hedefi, Bitcoin ağındaki üretim payını %1’e kadar çıkarmak. Halka açık en büyük madencilik şirketi Marathon’un payı yaklaşık %4 seviyesinde.

Ardoino, “Madencilik, bizim öğrenmemiz ve zamanla gelişmemiz gereken bir şey. Dünyanın en büyük madencisi olmak için acele etmiyoruz.” dedi.

Araştırma firması MinerMetrics’in yöneticisi Jaran Mellerud, Bloomberg‘e şunu söyledi:

“%1’lik pazar payı, Tether’i muhtemelen dünyanın en büyük 20 Bitcoin madencisinden biri yapar. Tether’ın kripto ekosistemindeki önemi ve finansal gücü düşünülürse pazar payı zaman içerisinde muhtemelen baştaki %1’lik hedefin çok daha üstüne çıkacak.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
USDT’nin Geliştiricisinden Büyük Plan: Yarım Milyar Dolar Yatıracak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!