Avalanche’da 231 Milyon Dolarlık Token Kilit Açılımı Yaklaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasının önemli projelerinden biri olan Avalanche (AVAX), son dönemde adından sıkça söz ettiren bir proje haline geldi. Avalanche’ın yerel token’ı olan AVAX, son bir ayda %175’e varan bir yükseliş kaydetti. AVAX, 8,65 dolar seviyesinden başlayarak hızla yükselerek 20 doların üzerine çıkmayı başardı. Bu etkileyici yükseliş, genel piyasa koşullarının olumlu olması ve Solana (SOL) gibi diğer projelerin yükselişiyle ilişkilendiriliyor.

Ancak TokenUnlocks tarafından sağlanan verilere göre, AVAX’ın bu yükselişi tehlike altında olabilir. Verilere göre, 24 Kasım tarihinde AVAX’ın 231 milyon dolarlık kilit açılımının gerçekleşeceği ortaya çıktı. Bu kilit açılımıyla birlikte 10,24 milyon AVAX tokeni dolaşıma girecek.

Avalanche (AVAX) Kilit Açılımının Fiyat Üzerinde Etkisi Olabilir

Son bir ayda %175’lik bir yükseliş yaşayan Avalanche (AVAX), 24 Kasım tarihinde büyük bir token kilit açılımı gerçekleştirecek. TokenUnlocks tarafından sağlanan verilere göre, toplam değeri 231 milyon dolar olan 10,24 milyon AVAX tokeninin kilidi açılacak.

Kilit açılımı sonucunda 4,5 milyon AVAX tokeni proje ekibine transfer edilecek. Bu miktarın ortalama değeri yaklaşık olarak 100 milyon dolar civarında olacak. Diğer yandan 2,25 milyon AVAX tokeni stratejik ortaklara gönderilecek ve ortaklar toplamda 50 milyon dolar değerinde AVAX tokenine sahip olacaklar. Kalan AVAX tokenlerinin 1,67 milyonluk kısmı ise bir vakfa aktarılacak ve bu miktar yaklaşık olarak 37 milyon dolar değerinde olacak. Ayrıca 1,13 milyon AVAX tokeni de airdrop’a gönderilecek ve airdrop için ayrılan miktar 25 milyon dolar civarında olacak.

Avax Grafik

Bu büyük kilit açılımı ve tokenlerin dağıtımı, potansiyel bir düşüşü tetikleyebilir. AVAX fiyatı şu anda şişmiş durumda olduğu için hızlı bir şekilde 20 doların altına gerileyebilir.

Grafiğe baktığımızda, satış baskısının artmasıyla AVAX fiyatının 21,53 dolar seviyesine gerileyebileceğini görüyoruz. Eğer bu destek noktasında güçlenemezse AVAX, 19,71 dolar seviyesine keskin bir düşüş yaşayabilir. 19,71 dolar güçlü bir destek noktası olsa da kilit açılımının etkisiyle kolaylıkla kırılabilir. Bu durumda AVAX fiyatı 16,97 dolara kadar düşebilir. Diğer yandan AVAX, pozitif bir ivme kazanır ve fiyat istikrarı sağlanırsa 22,75 doları yeniden geçebilir. Bu durumda AVAX kısa sürede 24,63 dolar direncini test edebilir. Eğer bu direnç noktası kırılırsa, AVAX fiyatı 26,22 dolar bölgesine doğru ilerleyebilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche’da 231 Milyon Dolarlık Token Kilit Açılımı Yaklaşıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!