Ethereum Rakibi Altcoin İçin Ralli Zamanı Mı: Ağ Aktivitesi Rekora Koşuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) katman-2 (L2) ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ağındaki aktivite 2023 yılının en yüksek seviyelerinde seyrediyor.

Kripto para piyasası son dönemde önemli yükseliş hareketlerine tanıklık ederken MATIC bu noktada başı çekenler arasında yer aldı. Fiyattaki artışa paralel olarak Polygon ağının aktivitesi de uzun süredir görülmemiş seviyelere ulaştı.

On-chain veri platformu Polygonscan tarafından sunulan verilere göre ağ üzerindeki işlem ücreti maliyetini temsil eden “gwei” 16 Kasım günü 4435 gwei seviyesine kadar yükseldi. Bu 2023 yılı içerisinde hiç görülmemiş bir seviye olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan Polygon ağındaki işlem sayısı da ciddi bir artışa tanıklık ederek bu yıl ilk defa 6,1 milyonun üzerine çıktı. Sırf son 24 saatte Polygon ağındaki işlem miktarı %113 artış sergiledi.

Piyasa uzmanları Polygon ağındaki artan aktivitenin fiyatı daha yüksek seviyelere taşıyabileceğini öne sürdü. Ağ aktivitesindeki artışı yatırımcıların projeye yönelik artan ilgisini bariz bir şekilde gözler önüne serdiğini belirten analistler, ilginin çığ gibi büyüyerek MATIC için yeni bir boğa koşusu başlatabileceğini savundu.

Polygon’un ekosistem geliştirme cüzdanı kısa süre önce 70 adrese toplamda 199 milyon dolar değerinde 217 milyon MATIC dağıtarak gündeme gelmişti.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %12 yükseliş sergileyen MATIC, yazım esnasında 0,909 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Rakibi Altcoin İçin Ralli Zamanı Mı: Ağ Aktivitesi Rekora Koşuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!