Binance, Coinbase ve Kraken Ne Tarz Altcoin Projelerine Yatırım Yapıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının önde gelen yatırım şirketleri yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bloomberg tarafından 15 Kasım günü aktarılan habere göre kripto para piyasasının önde gelen yatırım şirketleri Binance Labs, Coinbase Ventures ve Kraken Ventures yatırımlarına devam ediyor.

Sunulan haberde Binance’in start-up yatırımlarını daha spesifik ve detaylı araştırmalar sonucunda gerçekleştirmeye başladığı ve halihazırda gerçek dünya ürünlerine odaklanan elle tutulur projelere yöneldiklerine yer verildi.

Binance’teki son işten çıkarmaların Binance Labs’i etkilemediğini söyleyen operasyon müdürü Dana Hou, ekibin “istikrarlı” olduğunu ve tüm üyelerinin şirketin web sitesinde listelendiğini belirtti. Hou’ya göre yeni üye alımları da devam ediyor:

Binance Labs işe almaya devam ediyor ve ekibe yeni üyeler aldık.

Öte yandan Coinbase, ABD’deki düzenleyici baskılarla birlikte ABD dışındaki yatırımlarını artırdığını belirtti. Coinbase Ventures’ın kurumsal gelişim ve girişimler direktörü Hoolie Tejwani, şirketin kripto endüstrisine yönelik düzenleyici incelemeler arttıkça ABD dışındaki daha fazla girişimi desteklediğini vurguladı.

Kraken’in girişim kolu Kraken Ventures’da yönetici olan Brandon Gath, bölümün yeni anlaşma sayısının geçen yıl boyunca azaldığını ancak ekibinin hala aktif olarak yatırım yaptığını söyledi:

Son iki yılda, genellikle her çeyrekte yaklaşık üç ila dört yeni anlaşma yapıyoruz ve yaklaşık 3 milyon dolar sermaye dağıtıyoruz.

Kraken Ventures’ın girişimlerinin yaklaşık %40’ı ABD’de, %40’ı Avrupa’da ve %20’si dünyanın geri kalan ülkelerinde yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Coinbase ve Kraken Ne Tarz Altcoin Projelerine Yatırım Yapıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!