3AC kurucu ortağının yaşadığı yerin ortaya çıktığı iddia edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Three Arrows Capital (3AC) kurucu ortağı Kyle Davies’in, yetkililerden kaçmayı sürdürürken Bali’de görüldüğü iddia edildi. 

3AC’nin 2022’de iflasının ardından gözlerden uzakta olan Davies, Singapur’da dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anonim bir kaynak, Cointelegraph’a Davies’in Bali’deki Milk and Madu isimli bir kafede kimliği belirsiz bir kadınla birlikte yer aldığını iddia eden görselleri gönderdi. 

Yayımlanması engellenen bu görüntüler, Davies’in son iki yılda internette yayımladığı birçok fotoğrafla benzerlik taşıyor. 

Tanık, Davies’in iyi ve mutlu göründüğünü ve tanınmış olabileceğinden şüphelendiği durumlarda yüzünü gizlemeye çalıştığını iddia etti.

Paylaşılan görüntüler, Davies’in pembe yakalı bir gömlek ve güneş gözlüğü kullandığını gösteriyor.

Kaynak, “Bu yüzde 100 o. Onu gözlüksüz de gördüm. Daha sonra kendisini tanıdığımızı hissettiğinde gözlüğünü taktı ve biz oradan ayrılana kadar gözlüklerini takmaya devam etti.” dedi.

3AC’nin kurucu ortağı Su Zhu, 29 Eylül’de Singapur’dan kaçmaya çalışırken yakalandı. 

New York Times, ikilinin ABD ve Singapur’daki iflas davalarında iş birliği yapmak yerine aylarca Bali’de kaldığını bildirdi.

Cointelegraph’ın Singapur’da devam eden davaya dahil olan bir kaynağı, Davies’in tutuklanmasının Bali yetkililerinin iş birliğine bağlı olduğunu dile getirdi. 

Davies, ABD vatandaşlığından vazgeçip, 2022’de Singapur’lu birisiyle evlendikten sonra Singapur vatandaşı oldu.

New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesinden Yargıç Martin Glenn, Davies’in yasal temsilcilerinin sunduğu ve onun artık Amerikan vatandaşı olmadığını kanıtlayan delillerin ardından mahkemenin “Bay Davies üzerinde yargı yetkisini kullanamayacağına” karar verdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
3AC kurucu ortağının yaşadığı yerin ortaya çıktığı iddia edildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!