Madenciler, Halving Öncesi Bitcoin Boğalarının Hızına Yetişemiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain analiz firması Glassnode’un raporuna göre Bitcoin madencileri, BTC biriktiren yatırımcıların hızına yetişemiyor.

Glassnode tarafından yapılan blockchain analizine göre borsa cüzdanlarında tutulan ve aktif alım-satım için kullanılan Bitcoinlerin sayısı azalırken soğuk cüzdanlardaki, saklama platformlarındaki ve uzun vadeli yatırımcıların cüzdanlarındaki Bitcoinlerin sayısı artıyor.

Bitcoin madencileri günümüz koşullarında her çeyrekte yaklaşık 81 bin BTC üretiyor. Buna karşın illikit olarak nitelendirilen coin arzında çeyrek başına 180 bin artış yaşanıyor.

Önümüzdeki aylarda yaşanacak halving sonrasında çeyrek başına yaklaşık 40 bin 500 Bitcoin üretilmesi bekleniyor. Halving’in tam olarak ne zaman gerçekleşeceği bilinmezken, Glassnode bunun 23 Nisan 2024’e denk gelebileceğini tahmin ediyor.

Glassnode raporunda şu gözleme yer verildi:

“Alım yapan yatırımcılar, halving’e yaklaşılan ve halving’in yapıldığı dönemlerde güçleniyor, bu olay gerçekleşmeden önce ve sonra emisyon oranını kayda değer ölçüde geçiyorlar.”

Glassnode’un kıdemli analistlerinden biri, geçmişteki halving olaylarını değerlendirirken, Bitcoin’in halving sonrasında yıllık olarak %400’den fazla getiri sağladığını hatırlattı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Madenciler, Halving Öncesi Bitcoin Boğalarının Hızına Yetişemiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!