Bitget’ten Vazgeçtiği Ülkenin Kripto Para Borsasına 90 Milyon Dolarlık Yatırım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Bitget, Hong Kong’dan çekildikten kısa süre sonra stratejik bir yatırım yaparak gündeme geldi.

Bitget 13 Kasım tarihli duyurusunda BitgetX.hk alan adıyla erişilebilen Hong Kong bölümü BitgetX’in 13 Aralık 2023 itibariyle faaliyetlerini durduracağını açıklamıştı.

Bu duyurudan sadece 1 gün sonra gelen basın açıklamasına göre borsa Hong Kong’un ilk lisanslı kripto para borsası OSL’nin ana şirketi olan BC Technology Group‘un hisselerine yaklaşık 90 milyon dolar yatırım yaptı.

Yatırıma dair duyuru BC Technology Group tarafından yapıldı. BC Technology Group CEO’su Hugh Madden konu hakkında yaptığı açıklamasında alınan bu yatırımın ne denli önemli olduğuna yer verdi:

BGX ile yaptığımız bu stratejik ortaklıktan büyük gurur duyuyoruz. BGX tarafından yapılan bu yatırım sadece sermaye gücümüzü artırmakla kalmıyor, aynı zamanda düzenlenmiş kripto para hizmetleri alanında ileri görüşlü bir işbirlikçiyi de beraberinde getiriyor ve kripto para pazarında yenilik yapma ve genişleme misyonumuzu ilerletiyor. Bu yatırım, OSL’nin kripto para piyasasının düzenlenmiş evrimine liderlik etme vizyonunun açık bir onayını teşkil etmektedir.

BGX CEO’su Patrick Pan ise açıklamasında benzer söylemlerde bulunakara bu ortaklığın kripto para endüstrisinin büyüme kapasitesini de geliştireceğini vurguladı:

BC Technology Group ve OSL’ye yaptığımız yatırım, kripto para piyasasının muazzam potansiyeline olan inancımızı yansıtan stratejik bir hamledir. Bu ortaklığın sadece BGX’in küresel varlığını güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda kripto para endüstrisinin büyüme yörüngesini de geliştireceğinden eminiz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitget’ten Vazgeçtiği Ülkenin Kripto Para Borsasına 90 Milyon Dolarlık Yatırım!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!