Coinbase Analizine Göre Spot Bitcoin ETF’leri, Büyük Fırsatlar Doğuracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase tarafından paylaşılan rapora göre ABD’deki spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) onaylanması, daha fazla yatırımcıyı kripto para sektörüne sokabilir.

Coinbase raporuna göre spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması halinde farklı türden yatırımcılar da kripto para piyasalarına adım atabilir.

Bunlara örnek olarak lisanslı yatırım danışmanları, emeklilik fonları ve tarih boyunca kripto para piyasasına girmekte zorluk yaşamış kurumlar gösterildi.

Coinbase Kurumsal Araştırma Müdürü David Duong’un analizine göre spot borsa yatırım fonları, kripto para piyasasına birkaç açıdan katkı sağlayabilir:

“Burada sadece kripto piyasasını yeni para kaynaklarıyla buluşturmanın ötesinde fırsatlar olabilir […] (ETF’ler), büyük para yöneticilerinin ve kurumların Bitcoin satın alıp tutmasının önündeki engelleri kaldıracak ve bu, likiditeyi ve fiyat keşfini piyasadaki herkes için iyileştirecek.”

Borsa yatırım fonlarıyla birlikte kripto para piyasasının yasal olarak daha düzenlenmiş bir piyasa haline gelmesi bekleniyor ve piyasanın toplam değerinde milyarlarca dolar büyüme olabileceği belirtiliyor.

Jeopolitik gerilimin gitgide arttığını vurgulayan Coinbase ekibi, ABD’deki bankacılık sektörünün zayıflığına işaret ederek Bitcoin’in “geleneksel finans sistemine karşı bir alternatif olarak” cazip bir seçenek olduğunu ekledi.Coi

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Analizine Göre Spot Bitcoin ETF’leri, Büyük Fırsatlar Doğuracak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!