Major Coin’ler Beklenmedik Şekilde Yükselişe Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP), 0,73 doları aşamadıktan sonra geri çekilmeye başladı ve 0,65 dolara kadar gerileyerek yatırımcılarında panik yarattı. BTC’nin yükseliş sürecinde SOL ve AVAX’a göre arka planda kalan XRP, direnç seviyesini aşamadıktan sonra sert bir şekilde geri çekildi. Diğer major coin’lere kıyasla güçsüz fiyatlamasını sürdüren XRP, temel analiz tarafından destek bulamadığı takdirde daha büyük düşüşlere maruz kalabilir.

Hangi Seviyeler Takip Edilmeli?

Şu an için XRP’nin önemli bir desteğin üzerinde seyrettiğini söyleyebiliriz. Ancak popüler coin adına hangi seviyelerin takip edilmesi gerektiği önemlidir. Fiyat hareketini nasıl izleyebileceğimiz konusunda birkaç noktaya dikkat etmek faydalı olacaktır.

Haber desteğini bulamadığı sürece XRP için riskler devam edecektir. Genellikle SEC’ye karşı öne geçtiği zaman inanılmaz fiyatlamalar yapan XRP, şu anda BTC öncülüğünde hareket etmektedir. Ancak temel analiz tarafının sessiz ilerlemesi, major coin’in gücünü tam olarak ortaya çıkaramamaktadır.

Haberin yazımı itibariyle XRP, 0,6539 dolardan işlem görmektedir. XRP’nin SEC’ye karşı farklı konularda üstünlük sağlaması veya BTC’nin sert yükselişleri durumunda sırasıyla 0,6962 – 0,7232 – 0,7638 – 0,7898 – 0,8223 ve 0,8550 doları hedefleyebileceği düşünülebilir.

Olası Risk Senaryoları

BTC’nin düşüş yönlü fiyatlaması, SEC cephesinin Ripple’ın önüne geçmesi veya 0,6421 dolar seviyesinin korunamaması durumunda fiyatın doğal olarak aşağı çekileceği tahmin edilmektedir. Bu tarz senaryolarda geri çekilme beklenebilecek seviyeler sırasıyla 0,6421 – 0,6104 – 0,5797 ve 0,5650 dolar olabilir. Özellikle 0,5650 doların aşağı yönlü kırılması, daha büyük bir düşüşü tetikleyebilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Major Coin’ler Beklenmedik Şekilde Yükselişe Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!