Kurumsallar ve Balinalar Bir Altcoin’e Odaklandı: İşlem Hacminde 37x Büyüme!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) katman-2 (L2) ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ağındaki “büyük” işlem hacmi son 1 aylık periyotta ciddi artış yaşadı.

Kripto para piyasası yükseliş yönlü ivmesini korurken piyasaya giren para miktarı da artmaya devam ediyor. Bu artış özellikle piyasasının gözde kripto paralarının işlem hacimlerinde gözle görülür şekilde takip edilebiliyor.

On-chain veri platformu IntoTheBlock tarafından aktarılan bilgilere göre Polygon ağındaki işlem hacmi son 1 ayda %3.800’lük artış sergiledi. IntoTheBlock  bu veriye 100.000 doların üzerindeki işlemleri dahil etti. Polygon ağı bu devasa işlem hacmi artışıyla Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) açık ara farkla geride bıraktı.

Veri platformu konu hakkındaki paylaşımında dikkat çeken şu ifadelere yer verdi:

30 gün öncesine kıyasla Bitcoin’in işlem hacminde %80, Ethereum’un %170 ve Polygon’un %3.800’ün üzerinde artış görmesi ile kurumsal ve balina talebi güçlü bir şekilde arttı.

MATIC fiyatı büyük işlem hacmindeki artışın bir sonucu olarak Temmuz ayından bu yana ilk kez 0,80 doların üzerine çıktı. CoinGecko verilerine göre son 1 ay içerisinde %45 yükselen MATIC 0,693 dolar seviyesinden 0,923 dolara ulaştı. MATIC yazım esnasında 0,887 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsallar ve Balinalar Bir Altcoin’e Odaklandı: İşlem Hacminde 37x Büyüme!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!