Binance CEO’sundan Bitcoin Tavsiyesi: Milyoner Sayısı FOMO Yaşatmasın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) milyoner sayısı bu yıl üçe katlanınca kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) “fomolanmayın” şeklinde açıklamada bulundu.

Findbold tarafından sunulan habere göre Bitcoin milyoneri cüzdan sayısı 2023 yılında üçe katlandı. BitInfoCharts verileri 1 Ocak’ta 23.795 olan 1 milyon dolardan fazla BTC’ye sahip adres sayısının son 11 ayda %237’lik bir artışla 81.925’e yükseldiğini ortaya koydu. Sunulan bu verilerin ardından Binance CEO’su CZ açıklamada bulundu.

Sosyal medya paylaşımında yatırımcılara “fomolanmayın” şeklinde seslenen CZ, ayrıca bu verilerin muhtemelen sadece on-chain verilerine dayandığını söyledi:

Bu muhtemelen yalnızca zincir içi verilere dayanmaktadır.  Ama lütfen FOMO yapmayın. 2023’te 60.000’den fazla Bitcoin milyoneri ortaya çıkıyor; Ocak ayından bu yana 3 kat artış var.

CZ’nin de belirttiği gibi bu yıl içerisinde kripto para piyasası yaklaşık 60 bin yeni Bitcoin milyoneri kazandı. Bitcoin milyoneri tanımı cüzdanında en az 1 milyon dolar değerinde Bitcoin bulunan yatırımcıları temsil ediyor. Ek olarak 3.805 adres en az 10 milyon dolar değerinde Bitcoin’e sahip olduğu biliniyor.

Öte yandan bu cüzdanların bazı kurumsal yatırımcılara ait olduğu için hepsini bireysel cüzdanlar olarak düşünmemek gerekiyor.

Bitcoin milyoneri cüzdan sayısı Kasım 2021’deki son boğa piyasasında Bitcoin’in 69.000 dolara ulaşmasından bir gün önce 9 Kasım 2021‘de 112.573 adrese ulaşarak rekor kırmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’sundan Bitcoin Tavsiyesi: Milyoner Sayısı FOMO Yaşatmasın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!