Peter Brandt Bitcoin’de Kırılımı İşaret Ederek 43 Bin Dolar Hedefi Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin (BTC) için önemli bir yükseliş formasyonuna işaret etti.

Başarılı tahminleriyle öne çıkan deneyimli isim Peter Brandt, Bitcoin için 43.289 dolar bandını işaret eden bir formasyon paylaştı. Peter Brandt 9 Kasım tarihli paylaşımında, Bitcoin grafiğindeki flama formasyonunun başarılı bir şekilde kırıldığını belirterek yükselişin devamı için teyit gelmesi gerekeceğini vurguladı.

Bayrak formasyonunun kırılımından, bayrağın iç ölçüsü kadar yukarı yönlü ölçüm yapan Brandt, en olası senaryonun 43.289 dolar olacağını ima etti.

Öte yandan omuz baş omuz (OBO) formasyonunun parçası olarak 35.135 dolarlık bir alt hedef ve 41.341 dolarlık bir üst hedef belirledi.

Brandt’in grafiğinde 30 bin dolardan 35.000 dolara getiren teknik göstergenin bir kırılımla gerçekleştiği vurgulanırken benzer bir yükseliş ihtimali göz ardı edilmedi.

Analist, kısa süre önce paylaştığı bir analizde Ethereum (ETH) grafiğindeki bayrak formasyonunun onaylandığını ve yükseliş gelebileceğini söylemişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,7 yükselen Bitcoin, yazım esnasında 37.160 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt Bitcoin’de Kırılımı İşaret Ederek 43 Bin Dolar Hedefi Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!