Ünlü analist, spot Bitcoin ETF onayı için umutlu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg’ün ETF analisti James Seyffart, spot Bitcoin ETF’lerin onaylanacağı tarihe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Seyffart, spot Bitcoin ETF’inin 10 Ocak 2024 tarihine kadar onaylanma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu iddia etti. Bununla birlikte, daha erken bir onay verilmesi halinde “bir onay dalgası” yaşanabileceğini söyledi.

ETF bekleyişi sürüyor

Analist, SEC’in daha önce BlackRock, Bitwise, VanEck, WisdomTree, Invesco, Fidelity ve Valkyrie için aynı anda erteleme kararı verdiğini hatırlatarak, bu başvurular ile ilgili kararın 17 Kasım’a kadar verilmesi gerektiğini söyledi.

Seyffart, SEC’in 10 Ocak 2024’e kadar yeniden erteleme yapabileceği de belirterek, onaylanma ihtimaline ilişkin umutlu konuştu:

“Bu aynı zamanda şu anda itibaren SEC’in listede yer alan ilk dokuz başvuruyu 10 Ocak’a kadar herhangi bir zamanda onaylayabileceği anlamına da geliyor”

ETF analisti, umutlu sözlerine karşın, hiçbir şeyin garantisi olmadığını ve SEC’in bu başvuruların hepsini yeniden reddedebileceğini söyledi.

New Research note from me today. We still believe 90% chance by Jan 10 for spot #Bitcoin ETF approvals. But if it comes earlier we are entering a window where a wave of approval orders for all the current applicants *COULD* occur pic.twitter.com/u6dBva1ytD

— James Seyffart (@JSeyff) November 8, 2023

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü analist, spot Bitcoin ETF onayı için umutlu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!