Varlık Yönetim Şirketi Açıkladı: Bitcoin Destekli Kredilere Milyarlarca Dolarlık Talep!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetim şirketi Two Prime, Bitcoin (BTC) destekli kredi talebinin 2 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Two Prime, kripto paralar üzerinden kredi imkanı sunan yeni hizmetinin büyük talep gördüğünü açıkladı. Two Prime’ın yönetici ortağı Alexander Blume konu hakkında yaptığı açıklamasında eylül ayından bu yana hizmet veren kripto destekli kredilerin 2 milyar dolar talep gördüğünü belirtti.

Kripto kredileri yatırımcıların genellikle Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) teminatı vererek itibari para cinsinden borçlandıkları bir sistemi kapsıyor.

Blume bu talebin, Bitcoin’in artan benimsenmesi ve yatırımcıların daha fazla likidite elde etme arzusundan kaynaklandığını vurguladı.

Blume Bitcoin destekli kredilerin, yatırımcıların Bitcoin’lerini satmadan alım-satım yapmalarına veya diğer varlıklara yatırım yapmalarına olanak sağladığını vurguladı.

Yönetici ortak tarafından yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Eylül ayında sunmaya başladığımızdan bu yana bitcoin teminatlı krediler için yaklaşık 2 milyar dolar talep gördük. 13 Eylül’de kredi teklifimizin yumuşak lansmanından bu yana, kripto teminatlı krediler için ne kadar talep olduğuna şaşırdık.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Varlık Yönetim Şirketi Açıkladı: Bitcoin Destekli Kredilere Milyarlarca Dolarlık Talep!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!