Piyasa Yapıcı Wintermute Near Vakfını USN Taahhüdünü Yerine Getirmemekle Suçladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev piyasa yapıcı Wintermute, Near Vakfını 11 milyon dolarlık stablecoin teklifini geri çevirmek ve anlaşmaya sadık kalmamakla suçladı.

Piya yapıcı Wintermute’un CEO’su Evgeny Gaevoy, kripto para projesi NEAR’ın yaratıcısı Near Vakfı hakkında sert konuştu. Evgeny Gaevoy 8 Kasım tarihli bir gönderisinde Wintermute ve Near Foundation arasında yaşananları kamuoyuyla paylaştı.

Halihazırda FTX’in tasfiye sürecini yöneten şirketlerden biri olan Wintermute, Near Vakfı’nın söz verdiği gibi 11,2 milyon dolar değerinde stablecoin USN’yi Tether’e (USDT) dönüştürmekten son anda vazgeçtiğini belirtti.

Gaevoy Wintermute’un alacaklılar için varlıklarını tasfiye etmek üzere FTX ile birlikte çalıştığını ve bunun 11,2 milyon dolar değerinde USN satışını da içerdiğini belirtti.

Evgeny Gaevoy konu hakkında yaptığı açıklamasında Near Vakfının bu hamlesinin doğruda Wintermute’ zarar verdiğini belirtti:

NF bunu istediği gibi adlandırabilir; sonuç olarak, kamu ve özel taahhütleri doğrultusunda USN’mizi USDT’ye dönüştürmeyi reddetmeleri bize doğrudan zarar vermiştir. Geri ödemenin ardındaki gerçek nedenlere ilişkin yalnızca spekülasyon yapabilirim. Bize öyle geliyor ki program Aurora ve NF tarafından hesap verebilirlik veya şeffaflık olmaksızın yürütülüyor.

Near Vakfı’nın yerel token’ı NEAR ise yaşanan gelişmelerden etkilenmedi. Uzmanlar, bu durumu NEAR ve USN arasında, LUNA ve UST gibi bir ilişki bulunmamasına bağladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Yapıcı Wintermute Near Vakfını USN Taahhüdünü Yerine Getirmemekle Suçladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!