Binance Destekli Memecoin’de Milyonlarca Dolar Değerinde Airdrop Dağıtıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9GAG önderliğinde hayata geçirilen topluluk şirketi Memeland’in yerel token’ı Memecoin’de (MEME) milyonlarca dolarlık airdrop dağıtılırken balina aktiviteleri dikkat çekti.

Kripto para piyasasının yeni ve dikkat çeken projesi MEME’de milyonlarca dolarlık airdrop yeni sahiplerine ulaştı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre iki farklı cüzdan toplamda 2,4 milyon dolar değerinde airdrop aldı.

Bu cüzdanlardan biri olan “memeland.eth“, 1,39 milyon dolar değerinde 77 milyon MEME airdrop’una hak kazandı. Bir diğer cüzdan “degensfund.eth” ise 1,04 milyon dolar değerinde 57,93 milyon MEME airdrop aldı.

Fakat bu iki cüzdan sadece airdropla da yetinmedi. Ekim sonunda yapılan ön satışa da katılan balinalar, söz konusu ön satıştan elde ettikleri MEME’leri de cüzdanlarına transfer etti. Memeland.eth adlı cüzdan ön satıştan aldığı 2,49 milyon dolar değerinde 138 milyon MEME’yi kendi cüzdanına çekti.

Degensfund.eth ise 489 bin dolar değerindeki 27,14 milyon MEME’yi cüzdanına aktardı. Şimdiye kadar başka balinalarda benzer miktarlarda MEME’yi airdrop için talep etmişti.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Memecoin’de Milyonlarca Dolar Değerinde Airdrop Dağıtıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!