Cüzdan Verilerine Göre Önümüzdeki Aylar, Bitcoin İçin “Heyecanlı” Geçebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yandan halving, bir yandan spot borsa yatırım fonları (ETF) beklenirken Bitcoin arzı sıkılaşmaya başladı.

Blockchain analiz firması Glassnode tarafından yapılan analize göre Bitcoin cüzdanlarındaki genel durum, arzın sıkılaşmaya başladığını gösteriyor.

Cüzdanlarda tutulan ve bundan en az 1 yıl önce aktif olarak kullanılmış olan Bitcoinlerin dolaşımdaki toplam arza oranı, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaştı.

Benzer şekilde, minimal düzeyde harcama yapan cüzdanlarda tutulan ve illikit arzı yansıtan göstergede 15,4 milyon BTC ile tüm zamanların rekoru kırıldı. Glassnode analizine göre bu, “yatırımcıların coinlerini saklamak için çektiğini” gösteriyor.

Three Arrows Capital ve Terra Luna’nın geçen yılki çöküşünün ardından HODL yapan yatırımcılar da güçlenmeye başladı. Yatırımcılar, “harcamalardan ve işlemlerden gitgide daha çok kaçınıp, coin akümüle ediyor ve tutuyorlar.”

Glassnode raporunda, gelecek aylarla ilgili şu not düşüldü:

“Nisan ayı için beklenen halving ve ABD’deki spot ETF’lerin kazandığı olumlu ivmeyle birlikte önümüzdeki aylar, Bitcoin yatırımcıları için heyecanlı geçeceğe benziyor.”

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cüzdan Verilerine Göre Önümüzdeki Aylar, Bitcoin İçin “Heyecanlı” Geçebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!